2016 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Pikantiškos gaivinančios pomidorų sriubos taurelės


Super! Lengvai atru, gaivu, žadina apetitą ir norisi dar ir dar.



Man labai patiko šitie maži shot'ai. Aš jau nebežinau, kiek metų vis ruošiuosi išbandyti ispaniškąją šaltą sriubą gazpacho. Čia ne tai, bet jau į tą pusę. Tad, kol šiltnamiuose sirpsta pomidorai - pats laikas išbandyti šį receptą.  




Taigi, mums reikės:
250 g pomidorų (aš naudojau naminius konservuotus)
1/2 puodelio baziliko lapelių
1/2 puodelio saliero lapelių arba 1 stiebas
2 VŠ alyvuogių aliejaus
1/2 - 1 VŠ Tabasco (siūlau dėti pagal skonį ir aštriamėgiškumą)
1 AŠ vynuogių acto
druskos, pipirų

Paruošimas:
  1. Visus produktus išskyrus druską ir pipirus dedame į blenderį ar virtuvinį kombainą ir suplakame iki vientisos tekstūros.
  2. Paragaujame, pagardiname druska, pipirais, jei reikia - įpilame šiek tiek vandens.
  3. Palaikome šaldytuve bent pusvalandį, kad atšaltų.
  4. Tiekiame papuoštus baziliko lapeliais ir saliero stiebeliu.

Skanaus!


Šaltinis: Bell'alimento









Prieš 1 metus: Ledai sausainyje
Prieš 2 metus: Ryžių košė (pudingas)
Prieš 3 metus: Skrebučiai su medumi
Prieš 4 metus: Braškių-kefyro desertas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...