2010 m. gruodžio 23 d., ketvirtadienis

Pyragėliai su tuno ir sūrio įdaru


Labai skanūs pyragėliai! Mano vyriškis pareiškė, kad nesupyktų, jei aš su jais jį dažniau pasitikčiau grįžtantį iš darbo. Pirmą skardą kepiau mažučius - jie išnyko žaibo greitumu. Antroji skarda buvo jau didesni, atliko pusryčiams, nes kol iškepė - atėjo sotumo jausmas. Taigi turėjom nuostabiai skanius pusryčius.


Taigi, mums reikės:
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
1 nedidelio svogūno
1 nedidelės paprikos
Juodųjų alyvuogių
1 indelio tuno konservų savo sultyse
Sūrio (bet kurio norimo: mozzarellos, parmezano, čederio), aš naudojau picarelą.
druskos, pipirų
kiaušinio trynio,pieno šlakelio aptepimui

Paruošimas:
  1. Įdaro ingredientus supjaustome, sūrį sutarkuojame. Viską sumaišome. 
  2. Pasiruošiame tešlą ir supjaustome norimo dydžio kvadratais.
  3. Dedame įdarą ant tešlos kvadratų, patepame tešlos krašus vandeniu ir perlenkiame.
  4. Aptepame pyragėlius trynio ir pieno plakiniu ir kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai parus (maždaug apie 10 min.)
Skanaus!

Šaltinis: Žaidimų aikštelė

P.S. (2013 06 07) šį kartą kepdama šiuos pyragėlius įspaudžiau pora skiltelių česnako - nepamaišė :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...