2012 m. spalio 22 d., pirmadienis

Ar žinote, kad...


...petražolių, salierų ir krapų žalumą geriau pjaustyti, o ne kapoti, nes kapota žaluma greičiau apvysta ir praranda aromatines medžiagas.

...specifinis žuvies kvapas susilpnės, jei į džiūvėsėlius ar miltus, kuriuose apvoliojate žuvį, įbersite truputį tarkuoto sūrio.

...druska išliks sausa ir biri, jei į druskinę įbersite 2-3 ryžių grūdelius, kurie sugeria drėgmę.

...troškinama žuvis nesuirs ir bus baltesnė, jei į troškinį iš pat pradžių įpilsite šaukštą acto arba išspausite pusę citrinos.

...į troškinamos žuvies indą nepilkite daug vandens, nes jo užtektinai yra pačioje žuvyje.

...jei kelis lašus citrinos sulčių užlašinsite ant šaldytų daržovių ar vaisių, jie bus sultingesni, šviežesni ir skanesni.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...